Ruoka
Tiimikaverini Siltalan Antti on varmaan paras eräkokki jonka kanssa olen reissannut.
Söimme iltaisin aika ruhtinaallisia annoksia. Vedimme jäätiköllä 4-6 hengen muona-annoksia kahteen pekkaan eikä tuntunut missään.
Päiväsaikaan söin tosi vähän. Usein siihen kuuluin puolikas tai jopa vajaa pussillinen REAL kuivamuonaa. Se on erittäin hyvää kamaa varsinkin maasto-olosuhteissa. Etenkin poroannos putosi nätisti.
Sen lisäksi söin suolaisia ja makeita keksejä. Suolaista olisi pitänyt olla enemmän. Meillä oli 1,5 kg poromakkara-tanko, jota piti alkaa säännöstellä, ettei loppuisi ennen aikojaan.
Geelejä ei mennyt yhtään, mutta Clif blokseja useampikin. Otan niitä mukaan seuraavallekin reissulle.
http://www.clifbar.fi/products/clif-shot-bloks
Arabian aavikkojuoksua ajatellen ruoka-asiaan on kiinnitettävä vieläkin enemmän huomiota. Tiedän mikä ns.putoaa ja mikä ei. Makeaa ei tee juoksun aikana mieli, mutta suolaista sitäkin enemmän. TUC -suolakeksit sulavat mukavasti suussa. Kalaharissa söin juustomakarooneja heti päivän 50 kilsan etepin jälkeen. Se upposi kitusiin parissa minuutissa.
Olen kirjoittanut näiden nettisivujen uudistamisesta vaikka kuinka ja kauan. No nyt se on lähempänä kuin koskaan.
Lähetin sivujen suunnittelija Kari Koskiselle uusia kuvia. Otaksun,. että uudet nettisivut avataan parin viikon sisällä.
Avasin nettisivut 14.6.2010, noin kaksi kuukautta ennen Kalaharin halkijuoksua.
Sivuilla ei ole kaupallista merkitystä, Jokunen ulkopuolinen taho on lähestynyt ja pyytänyt saada mainostaa (mitä lie..) tuotteita sivuillani. Olen järjestelmällisesti kieltäytynyt.
Tällä hetkellä sivuillani käy 18.000-20.000 vierailijaa per kuukausi. Kiitos teille.