Poro on parasta.
Ei liene kenellään vakituisemmin blogia lukevalle (hmm..onko heitä?) yllätys kun kerron diggaavani Panasonicin Toughbookeista yli kaiken.
Se ylitti jopa Hesarin uutiskynnyksen viime lauantain (2.3.) artikkelissa.
Kävin tänään tapaamassa Toughbookin (Kauko Oy) Juhaa ja Kyöstiä. Jos on laitteet viimeisen päälle, niin myös yhteistyö svengaa hienosti kyseisten herrojan kanssa.
Otan reissuun mukaan uuden Toughbook CF-20 laitteen. Ohessa siitä lisää, jos kiinnostaa.
Toughbookin ehkäpä mielenkiintoisin uutuus on kovakouraiseen käyttöön tarkoitettu älypuhelin, joka kulkee nimellä Panasonic Toughbook FZ-TI. Otan myös sen jäätikölle kovaan kenttätestiin.
Pakkanen on tietty edellä mainituille laitteille ja etenkin akuille paljon kovempi koettelemus kuin esim. kuuma aavikko, jossa laitteet saavat hiekkakylpyjä ihan solkenaan.
Juoksin tänään myös lyhyen, noin tunnin lenkin kaverin kanssa.
Sen jälkeen oli ensimmäisen retkiruoka-tastingin vuoro. Omista varastoista löytyi REAL Turmatin “poronliha-muhennos”.
Käyttö on helppoa; ei muuta kun repäistään pussi auki ja lisätään kuumaa vettä. Sen jälkeen pussin sisällä oleva muona sekoitetaan hyvin ja pussi laitetaan 8 minuutiksi kiinni. Siellä se hautuu…
Luin tuoteselosteen; siellä on reilusti ihka oikeaa poronlihaa eikä mitää “poronlihan kaltaista mössöä”. Suolaa on ns.riittävästi.
No entäpä se maku. Tosi hyvää.
Voin vaan kuvitella, kuinka alahuuli alkaa jäätiköllä väpättää, kun saa poromuhennosta pitkän päivätyön päätteeksi.
Jokin makea jälkiruoka on myös keksittävä. Se tekee varmaan gutaa!