Valintoja
Tulin tänne määränpäähän klo.02.00 aikoihin. Otin ns.loppukirin, sillä kuski ajoi lentokentältä hotellille kuin suomalainen rallikuski. Vauhtia oli parhaimmillaan 160 km/h.
Lensin yhden osuuden (kolmesta) Turkish Airlinesin koneella. Jos sitä nyt vertaa kotimaiseen Finskiin, niin tulos on sinivalkoisille siiville murskaava tappio.
TA tarjoaa lennoillaan olosuhteet huomioon ottaen herkullisen lounaan/päivällisen. Ennen safkan tarjoilua käteen lyödään ruokalista ja lensin karvalakkiosastolla. Ja se ruoka on todella hyvää. Koneessa pyöri heppu, jonka päätä koristi kokin hattu. Olisikohan tällä joku vaikutus ruoan herkullisuuteen? Myös kaikki virvokkeet kuuluivat hintaan, siis ihan kaikki.
Jos olisin lentänyt ko.osuuden/osuudet Finskin koneella, niin tarjolla olisi ollut kälynen keksi ja kuppi kahvia.
Syön (tervetuloa ruokablogiini..) parhaillaan aamiaista hotellin ruokasalissa. Jätän tälläkin kertaa kokin tarjoamat omeletit väliin, sillä eguista saa helposti vatsan väänteitä.
Härmän häjyhän syö aina puuroa, kun sitä tarjolla ja täällä sitä on. Kaksi lautasellista kaurapuuroa ja kaksi kannullista kuumaa maitokahvia…siitä se päivä lähtee käyntiin!
Tänään on kaksi palaveria, joista ensimmäinen ei oikeastaan liity seuraavan aavikkojuoksun järjestelyihin. Illalla onviikon ensimmäinen ja pahuksen tärkeä miitinki tukitiimini pomon ja erään dokumentaristin kanssa. On pienen pieni mahdollisuus, että seuraava seikkailu dokumentoidaan. Se voisi helpoittaa rahoituksen saantia…
Päätän ensimmäisen matkaraporttini tähän.