Lyhyellä lihotusleirillä
Täällä Riadissa napa raikaa..ainakin vielä yhden päivän ajan.
Asumme melko fiinissä hotellissa. Majapaikkamme aamiaispöytä notkuu erilaisia herkkuja emmekä kursaile sen tyhjentämisessä.
Minun käsi tarttuu ensiksi puurolautaseen. Kyllä, täältä saa hiton hyvää kaurapuuroa, joka ei ole liian jyrkkää tavaraa vaan sopivan löysää. Sellaista taikavelliä, jota kotonakin teen.
Pistän vellin joukkoon hilloa ja sen jälkeen alkaa kauravellin lapiointi. Puurokattila saa olla aika koskemattomana, sillä niin munakkaat, makkarat ja sen sellaiset ovat suosiossa. Puuron loppumisesta ei ole siis pelkoa.
Kahvia kuluu aika paljon. Latte on mun suosikki.
Jälkiruokapöytä notkuu herkuista. Niitä menee kitusiin tasaiseen tahtiin.
No, 4.12. tämä herkuttelu saa päätöksen, sillä siirrymme aavikolle.
Vitsailimme Mohan kanssa eilen siitä, että minun päivän pääruoka on joka toinen päivä “pastaa ja tonnikalaa” ja joka toinen päivä “tonnikalaa ja pastaa”. Vaihtelu virkistää.
No niin, nyt on aika siirtyä puurokattiloiden ääreen.